Citiraj:
Autor bego2
Tek jucer skuzio kad prođe neko dulje vrijeme (45 dana valjda) da se ono sto je u purchase history ako nema nikakve aktivnosti o kupljenom itemu, jednostavno nestane...a nestalo mi par stvari koje su ukupno cca 25 dolara a nije ni doslo jos...iako sam kontaktirao prodavača i poslao je ponovo... 
|
Citiraj:
Autor Omerta
Da znam, i ja sam se usro gdje je to, ali ne brini, nije ti došlo a iprošlo je neko vrijeme i zato nestane.
Ovako, ako te baš interesira, onda "nasloni" miša na Account (desno od Activity) i odi na Feedback. Tu bi ti trebali biti itemi za koje nisi ostavio Feedback. Ali i ovdje nestane nakon nekog vremena, no ipak traje dulje nego u Activity.
|
Ovo je fakat captain obvious komentar i mozda promasaj s moje strane, ali da niste vi zaboravili oznaciti na vrhu opciju "Archived" umjesto "Recent"?
eBay saves information about your past purchases for up to 3 years.
Purchases made between 0 - 60 days from today can be viewed in your Recent and Archived purchase history.Transactions that are older than 60 days will be saved in your Archived purchase history.
To view transactions from prior years, select "Archived", then select the year you'd like to view from the drop-down window.
Nije mi bas logicno da bi to potpuno nestalo ako se ne ostavi feedback. Iako, ne mogu biti siguran jer za sve ostavljam feedback na vrijeme.