20.11.2012., 10:53
|
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
Autor Gongy
Za sve romoholicare,OVO MORATE PROBATI,danas sam trazio po netu i nasao nek dva roma,jedan na htc maniji evo link http://www.htcmania.com/showthread.php?t=488779,ja sam skuinuo ovu 2.0 verziju,rom je temeljen na CM7 ali sta ga razlikuje od drugih je fluidnost,brzina i slobodnog rama dosta vise nego na ostalim (meni je poslije instalacije svih apova koje koristim i dalje brz i stabilan,rama oko 100MB slobodnog)za sada sve radi OK,pazljivo samo sa onim MIUI LOCKEROM koristite onaj CM jer kada sam izabrao jednu od miui locker tema nisam mogao otkljucati ekran jer je locker pobjegao pod soft tipke  pa je uninstall,takodje ja koristim FTL launcher koji dodje na njemu,jedino mana je prevod ima ubacen bosanski,hrvtaski i srpski prevod ali mjesa nas prevod sa spanskim i kada se rom pokrene default je spanski pa treba u postavkama promjeniti na nesto sto razumijemo ali kada vidim brzinu i fluidnost zanemarim taj mali problem,na 600Mhz je veoma brz,istina na antutu-u benchmarku Fundowsky je neprikosnoven!
|
Ovaj španjolac mi je ok..
|
|
|