Citiraj:
Autor d4rk_ch1ld
Super kupnja, baš bi htio čut razliku između njih i mojih BX2. Inače jako me svrbi RX2  . Kojim pojačalom ih tjeraš?
|
Pojačalo je Cambridge Audio 540V2, zvučnički kablovi Audioquest type 4, interconnect je homemade Cat 5 UTP.
Lik od kojeg sam kupio RS1 ima RX2, zato je ove i prodao...
Na žalost, nisam ih stigao poslušati, al lik kaže da razlika i nije prevelika, osim što RX2 ima izraženiji bas nekad malo "boomy" u odnosu na RS1 i mrvicu smirenije visoke...Al svakako impresivno izgledaju.
Citiraj:
Autor syss
na toj komodici bi eventualno imao veću razlučljivost... a i to je upitno.
to mora na stalke, ali da si ubo dobro - jesi.
|
Stalke imam, ali preveliki su mi jer su rađeni baš za diamonde i jednostavno nemam mjesta pored komode da ih uguram.
Plus,ako i stavim neke manje stalke, onda će ovaj lijevi zvučnik biti u samom kutu-što nikako ne može.
Mislim da ću ići na opciju - granitne ploče ispod zvučnika sa gumenim podlošcima na komodi, pa ću vidjeti kak će to sjesti?!
BTW, razlike sam def. čuo jer su mi i diamondi neko vrijeme sjedili na toj polici pa sam odmah čuo ozbiljna poboljšanja kad sam Monitore prikopčao.
Ne kažem da su diamondi bili loši, baš suprotno,samo me iznenadilo koliko su ovi bolji...baš me iznendilo!