View Single Post
Staro 28.05.2005., 03:47   #11
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by ZED-M
Ak je covjek neki teski gamer rade nek si zeme konzolu
cestitam uspio si mi najvise dignuti zivce u zadnjih 6 mjeseci. mislim da je na ovu temu dosta toga receno proteklih mjeseci i da se dosta pisalo sa svih strana. dabogda ova tvoja izjava upala u ropotarnicu povijesti.

gledam ti sig vidim da ti je proc i ram OC pa se pitam sa ovakvim stajalistem zasto si uopce OCirao. jeli to neka fora medu mladima danas samo da ga se klokne kao spoiler na autu?

zdravo

inace svi znate moje stajaliste koje sam iznio 10 puta vec na ovom forumu. kad konzola bude mogla sto moze pc neka se javi. a bogami pc moze sve sto i konzola i jos sto puta bolje.

bas me zanima kako bi vi rijesili npr online igranje world of warcraft, sa administracijom racuna kreditne kartice i preplate+ pracenje dogadanja najnovijih vijesti + sudjelovanje u radu communitya, forumi, objavljivanje slika dana, tutoriala, pregledavanje video snimaka i slicno, dogovaranje s drugim igracima, trazenje informacija o itemima i savjeta, da negovorim ako ste u recimo u nekom klanu ili guildu pa imate neki veci rank pa onda morate misliti glavom i za jos 20 ljudi ispod vas organizirati raidove, dogadanja, susrete i slicno.

ili je vama teskim gamerima igrati IGRICE samo ubaciti cd u konzolu i zavrtiti igru... jer onda niste teski, onda su to igrice kakve ja imam na mobitelu.
gospar je offline   Reply With Quote