View Single Post
Staro 28.05.2005., 02:55   #8
Stipe
Head Of The Radio

Stipe's Avatar

Datum registracije: May 2003
Citiraj:
Originally posted by Crash009
a koje pitanje komp naravno...

na kojoj konzoli mogu normalno surfat pcekspertom...
Na Xboxu(jedino što moraš uzeti tipkovnicu i miš i instalirati Linux )
Eh da ovo za pirate mi ide na k.(btw Xbox igre se mogu naći kod svakog renomiranijeg prhuta po dvajst ćuna)

P.S Ako želiš pure gaming onda definitivno Xčloks imam ga osobno i jako dobro dopunjava Moj PC koji je trenutno skuren Doom3,Far Cry(koji bolje izgleda na Xbox već na PC-u nevjerojatno ali istinito),HL2 i sve ine PC naslove ćeš naći na njemu na 640x480 sve High detalji kao na PCu niš ne šteka a ak pukneš u njega HDD od 120 Gb fino držiš sve igre na njemu i nema šanse za Laser odjebitis, Btw i DivX se da fino gledat na Xu.Mislim X ima iste ako ne i bolje Exluzive neg PS2
ali ako baš voliš sony mislim da ni s njim nećeš pogriješiti sam što ćeš(kao u većini slučajeva ) morati investirati u novi PS2 jer će laser otići nakon 1-2 god.
Imam Xbox već godinu dana(s Linux 120Gb enabled ) i nikada nikada nisam požalio kune uložene unjega(2000kn s HDD-om).

Moja preporuka definitivno Xbox jer je to ipak po mom iskustvu(imao sam i PS2 koji je crk00 nakon 8mj)puno kvalitetniji izbor za PC frendly usere...

P.S ovo s phrhutima je definitivno prošlost kažem vam uzmite oglasnik u šake i pogledajte koliko prhuta nudi X igre(orginale narafno )

Osobno ga imam i sam znam da mi nije nikakav,apsolutno nikakav problem nabaviti neku Xbox igru(orginal narafno ). Cijeli HDD je ispunjen igrama koje se punoo brže učitavaju neg na PS2 i nečujnije jer se Cd ne vrti već samo HDD(30 igara plus 30-ak filmova ).

P.P.S a uz malo truda i DSL-a imaš i onlajn igre(Halo 2 enyone )

Zadnje izmijenjeno od: Stipe. 28.05.2005. u 03:08.
Stipe je offline   Reply With Quote