Citiraj:
Originally posted by gpremec
Cuj, kroz praksu se pokazalo da je GF 2 MX najproblematicnija graficka i da ima problema s GRom. A kako je 2 MX nasljednik 2 GTS (nesluzbeno), onda...
Znam da igra na Matrox G400/G450 (s 1GHz+) leti, dok je na TNT2 znatno losija, iako je TNT2 u pravilu na svim testovima jaca (napomenimo, testovima). Sto je s ostalim grafickim, nemam nikakve informacije.
|
Hmm.. totalno sam zbunjen. Hoces reci da igra ima hardversko ubrzanje i na starijim grafickim od GF3 i Radeon 7,5k i 8,5k?
Imas kakav link mozda? Mozda sam ja krivo shvatio mogucnosti kartica/potraznje igre.. BTW kolko je to stara igra?
Meni igra radi stabilno, ali opako sporo.. U 32 bitnoj boji ni zamislit nemogu igrat, a u 16 bitnoj mi je tek 1024*768 donekle igrivo. Inace konfa je AXP1600, 640 MB DDR RAM i GF2 GTS. Na tome sve igre koje sam probao lete u bilo kojoj rezoluciji osim ove. Sva sreca pa nije igra tipa quake da moram imat milijon fpsa da bi bio konkurentan. Ja bih rekao da na 1024*768*16 imam oko 30-tak fpsa (mozda cak i manje, nisam mjerio, ne znam ni dal se moze).
Uglavnom, svaka informacija je dobrodosla i hvala svima unaprijed!
Sh.