View Single Post
Staro 19.11.2012., 00:30   #326
ante2
Premium
Moj komp

ante2's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor salvarez Pregled postova
Ipak nisam dobio novi mob jer se na servisu pookazalo da je s mobom sve ok, ali nije tak. Znaci, problem je u tome kad data paket radi, mob se blesira i ne mogu nikoga nazvat. Prva kartica je tmobile, druga vip. Isto mi se radi toga pali i gasi airplane mode.

Drugi problem na koji sam naisao je kod upaljenog browsera. Maksimalno dvije minute radi i samo me izbaci van na home screen.

Ima ko kakvo rjesenje? Nosit ga u servis je banana jer ga oni testiraju bez upaljenog 3g-a. Isto takvih problema je imao kolega sa galaxy s2. Rjesenje je bilo da se ne koristi data paket, a to je banana jer mi treba kad sam vani. On je to rijesio sa drugim romom, ne znam kakva je situacija za prestigio.
Moj savjet popij krv na slamcicu servisu dok ti ne rjese problem, pa nisi ti naso pare za mobitel na cesti
Ili mozda jesi (mislim naso pare za mobitel), u tom slucaju kupi novi za nove pare sa ceste, ok ovo je sarkazam
Ponovit cu ti, pravac servis i kampiranje kod njih dokle god ti oni ne dokazu da si u krivu ili ti njima da mobitel ne radi kako treba.
Sretno lega
DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance
Carbide Series Air 540, Corsair RM750i
CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud
DELL U2515H
Synology DS413
ante2 je offline   Reply With Quote