View Single Post
Staro 18.11.2012., 23:13   #10613
afterburner
Premium
Moj komp

afterburner's Avatar

Datum registracije: Oct 2006

U pocetku filma cak dva agenta love lika koji ima najtrazeniju stvar u povijesti svih bond filmova.
Bonda upucaju a lik pobigne.
Naravno bond prezivi pa se malo odluci odmorit u nekoj egzoticnoj zemlji, ali se nakon napada na britance odma domoljubno vraca doma.
Po sredini filma uhvate glavnog negativca i dovedu ga u njihovo srediste i naravno negativac pobigne uz pomoc par glupastih scena.
Kraj filma... negativac ganja bonda i onu M, te oni odluce njemu dat "mrvice" kako da dodu do njih. Nekim slucajem nisu znali da nemaju nista oruzja tako da su morali iskoristit sve moguce gadgete koje su nasli po kuci. Nazalos Q im nije nista pametnoga napravija pa su se morali snalazit kako znaju i umiju.
I tako dalje da ne nabrajam bas sve gluposti.
Da ne bude sve crno glumci su mi ok odradili svoj dio posla

Preporuka da pricekate da izade na intern...ovaj u videoteci
-->
Pogleda novog bonda...
Nije mi se bas svidija. Ima dosta glupastih stvari koje cak i za bondovski film nemogu tako lako proc.

Scenarij je stvarno "orginalan" i "logican".

U pocetku filma cak dva agenta love lika koji ima najtrazeniju stvar u povijesti svih bond filmova.
Bonda upucaju a lik pobigne.
Naravno bond prezivi pa se malo odluci odmorit u nekoj egzoticnoj zemlji, ali se nakon napada na britance odma domoljubno vraca doma.
Po sredini filma uhvate glavnog negativca i dovedu ga u njihovo srediste i naravno negativac pobigne uz pomoc par glupastih scena.
Kraj filma... negativac ganja bonda i onu M, te oni odluce njemu dat "mrvice" kako da dodu do njih. Nekim slucajem nisu znali da nemaju nista oruzja tako da su morali iskoristit sve moguce gadgete koje su nasli po kuci. Nazalos Q im nije nista pametnoga napravija pa su se morali snalazit kako znaju i umiju.
I tako dalje da ne nabrajam bas sve gluposti.
Da ne bude sve crno glumci su mi ok odradili svoj dio posla

Preporuka da pricekate da izade na intern...ovaj u videoteci
afterburner je offline   Reply With Quote