View Single Post
Staro 18.11.2012., 22:30   #729
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
meni je iskreno bila dosta dosadna utrka . bila je ok, ali nista extra, bilo je dva-tri bas prava poteza, ostalo je DRS radio...... plus sto se vidjelo gdje je mclarenu blokada, ono, fali jos ~10km/h od ostatka.........

ovo sto se mjenjaca tice, jebiga. prolilo se ocito i ovako sline, iako razumijem druga brku. manje-vise kada je i bila greska hamiltona (a boze moj, koliko je imao bliskih susreta prosle sezone), suti. NHF, ali je istina. ovo sranje (sto jebiga jest, nimalo sportski potez, ali ocito nema posljedica), govnari, pljucanje itd. iskreno, mene ne tangira uopce, jer ponavljam - cist' sumnjam da ce alonso osvojiti prvenstvo. onih dva-tri sudara sto je imao ce mu uzeti titulu, i ok. hamilton opet dobra utrka (kao i prosla, sto sam rekao da mi je zao sto mu je riknuo bolid), jedino mi je malo lotus podbacio. i nemam pojma sta je sa sauberom, kobayashi prvenstveno........ nevazno.

veselim se brazilu. tamo tek ce biti svacega. prosla utrka mi je bila gro puta bolje od ove danas, mislim da ce i brazil biti bolji. jedina svjetla tocka (meni, kao navijacu ferrarija) je massa koji je itekako proradio posljednjih par utrka, ipak ce mozda biti nesto od njega. ispada malo cudno, ali je odmah tu iza alonsa, tako da ocito nije bilo do nicega nego do vozaca.

Burko je offline   Reply With Quote