Citiraj:
Autor imaticx
Vec 3 godine narucujem sa ebaya, imam feedback preko 280, tako da znam o cemu se radi. Itemi od svih ostalih sellera su stigli, dok njegovi nisu. Neki cak i za 2 tjedna. Njegovi kasne 9 i 10 mj. Znam za taj problem u 9. mj., ali kako to samo kod njega?
|
Meni kasne baš svi. Neki su me obavijestili da su im se itemi vratili, par ih je došlo nakon dva mjeseca, nešto nije došlo do danas i sumnjam da će uopće doći, a nema apsolutno nikakva pravila je li veliki ili mali prodavač tj. koliko transakcija ima. Uzmi u obzir da je TomTop cijeli tim mladih poslovnih ljudi kojima nikako nije cilj da sebi nabijaju negativne poene, a zašto ti baš od njih nije stiglo postoji više mogućnosti da su oni zapeli za oko njihovoj carini, da je tamo odakle šalju strožija kontrola i milion drugih razloga.
Evo ti krasan primjer par postova prije kad čovjek kuka kako mu za zamjenski komadić plastike koji košta par dolara carina traži račun. Naravno da traži jer je to pošta carinjenja Rijeka. Da je slučajno u Zagrebu ne da mu nište ne bi tražili nego paket ne bi ni otvorili, a radi se o maleckoj Hrvatskoj pa onda zamisli koje sve probleme možeš imati u neopisivo većoj Kini pogotovo što se birokrati gdje god bili ponašaju isto.