Pozz svima! Novi sam na forumu, pa da odmah iznesem problem - naime, odnedavno sam vlasnik navedenog moba (prestigio 4040) i zadovoljan sam njime, osim nekoliko "sitnica" - Prvo, a to je boljka praktički svih smartfone-a, baterija! Potpuno napunjena, prazni se nevjerojatnom brzinom, iako nije uključen ni wi-fi, ni bluetooth, niti je uključena veza s internetom preko SIM kartica...imam dojam da se baterija brže prazni nego što joj treba za punjenje...Drugi problem na koji sam naišao - ne znam dal' sam bedast, ali - kad spojim mob data kabelom na komp, otvori mi se posebno prostor samog mobitela, a posebno prostor dodatne memorijske kartice (microSD) - a ni na jednom ni na drugom nikako ne mogu pronaći fotke koje sam uslikao...jednostavno ih nema, a u galeriji moba se normalno vide. Napominjem da u izborniku kod uključenog foto aparata nemam mogućnosti da odaberem gdje da se spremaju fotke - jednostavno mi ne nudi tu opciju, ili je ja ne znam naći...eto, pa ako netko kuži kako ovo riješiti - unaprijed zahvaljujem!