Pozz svima, isprike na dizanju ovako stare teme ali imam problem sa N97 mini modelom. Naime kupio sam si drugi mobitel koji koristim i Nokia je pala u drugi plan, sve manje sam ju koristio zadnja 3 mjeseca ali unazad 10 dana se počela čudno ponašati. Često se zamrzne i touch ne radi, onda tako bude par sati i onda radi normalno i onda se opet zamrzne. Tipkanje po ekranu i po tipkovnici ne pomaže.
Napravio sam Hard reset jučer i telefon kao da je drugi, sve brzo radilo, kao da je nov i što je super ništa se nije zamrzavalo a baš sam ga forsirao jučer da vidim hoce li se ponovno smrznuti.
Ugl. navio sam alaram jučer prije spavanja i jutros se mobitel zamrzo opet i dok nisam izvadio bateriju nisam mogao alarm ugasiti.
Sad je zamrznut, napravio sam hard reset i nije pomoglo, moram odabrat državu što cu i napraviti kad ponovno profunkcionira. Ja mislim da je problem sa software-om, napravit cu format telefona ali me zanima postoji mogućnost da vratim telefon na originalni software? Jel netko imao sličan problem? Meni se čini da je u software-u problem, ali možda se varam.
Da se razumijemo, nije tipično smrzavanje, npr kada netko zove na N97 sve uredno piše poziv itd, nema štekanja takvog tipa ali ne mogu klikniti da se javim niti odbiti poziv. I onda nakon nekon vremena sve opet radi.