Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 16.11.2012., 21:51   #4917
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
E sad si stavio da nabavljas za 30€, disi bio prije par dana, ,sala mala, ja evo ovaj zadnji acc igram i ne odustajem, zasada, sto da kazem, igrati s 5 klasa istovremeno, nemoguce za opisati,vrtim jednu te istu opremu na svih 5 klasa, jos mi ostao DH i barbar za zavrsiti Normal mp10, bude i to za desetak dana pa onda lagano Nightmare mp10 do Nove godine, ako stignem.

Ovaj MP 10 je zakon, tko nije probao nezna o cemu pricam, kad igram s monkom 3 dana po 4-5 sati dnevno i predjem jedan act i to na Nightmare. I to s toliko muke i zadovoljstva. Jednostavno ovaj Diablo 3 je po meni savrsena igra (sve ostale osim WoTa maknute s kompa).

S wizardom, WD i monkom sam dosao do Act II Nightmare do jucer. GF mi je na 212% a MF na 203%, level 43 s sve tri klase, zlato pada jako fino, hrpice od 500-800 golda, oprema prekrasna pada, sve rare na AH stavljam po 10k sto mi nepase, ode 80% predmeta u roku odmah, dobro ako nekome pomogne. Danas malo igrao s DH Normal mp10 i ok prolazim Act III ali na Act IV neide. Treba prespavati i sutra ponovo probati.

Samo neznam dokle cu moci forsirati MP10, kontam da cu na Hellu imati jako velikih problema, ali cu probati pa kud puklo da puklo.