View Single Post
Staro 27.05.2005., 18:34   #4
Dudek
Premium

Dudek's Avatar

Datum registracije: May 2005
Gle mogu ti reci za to Enermaxovo kuciste da je kvalitetno jer ga imam; ali to nije taj model koji je opisan da imaju u linksu. Kuciste ti isto tako izgleda, ali su mu malo drugacije specifikacije.

Naprijed i iza su mjesta za po jedan ventilator 92mm max. Na toj bocnoj stranici je orginal vent od kucista i svijetli plavo. E sada ne dobijes niti tu plavu neonsku lampu koja je tamo opisana, ali zato dobijes 2 pasivna hladnjaka za hardove (vrlo korisna stvar), POTENCIOMETAR za istovremenu kontrolu 4 venta; naprijed ti je LCD display za temp na senzoru koji ima dosta dugacku zicu pa ga mozes staviti gdje hoces. Cijelo kuciste je puno thumbscrewsa, a maticna se unutra stavlja tako da izvadis onu podlogu van zajedno s limovima od pci,agp utora sve pospajas van kucista(lakse je) i onda to natrag zasrafis. naprijed imas 4 led diode od kojih donje dvije mijenjaju boje, a gornje su konstantno plave te su izmedu njih okomito nekakve okrugle plastike koje zbog tih ledica svjetle te izgledaju kao da su ispunjene vodom.

Na bocnoj stranici je izmedu lima i pleksia nekakva limena mrezica koja se da skinuti. Neznam tocno koja je svrha te mrezice al od kada sam ju skinuo lijepsi mi je pogled prema unutra. I taj vent koji je na bocnoj stranici je meni bio okrenut tako da izbacuje zrak van sto nema nikakvog smisla pa obrati pozornost na to

Sve u svemu nisam to ocekivao kada sam ga kupio (zbog manje mjesta za ventilatore) ali sam zadovoljen s njim.
Nije bucno i dobar je protok zraka sto je najbitnije.
Za te novce je definitivni best buy.

Inace je to kuciste model pod nazivom: Enermax silwer wizzard III C-328

Nadam se da sam pomogao.
Ak imas kakvih pitanja samo reci
Cjuz
Dudek je offline   Reply With Quote