Citiraj:
Autor listerstorm
Kao i obično, odlično odrađeno.
Ako je moguće, bilo bi lijepo vidjeti i test nekih modela iz Corsair AXi digital serije (npr. AX760i).
|
Priupitati ću .... APP
Citiraj:
Autor Wolverine
Mene Antec uvijek iznenadi koliko im tiha napajanja znaju biti. OK ovi već imaju i poštene ventilatore, no sjećam se kad sam imao na testu Signature liniju pa se čudio koliko tiho može bit napajanje takve snage s jednim 80 mm ventilatorom.
Zbilja šteta što je EVGA toliko glasna.
|
S obzirom na Signature seriju, ovo napajanje doista nema dijela koji se ne čuje, jer uopće nije obraćena pažnja na zalijevanje vrućim ljepilom u tvornici (zaista šteta). Vent je koliko toliko podnošljiv u nižim okretajima (osim lagano metalnog zvuka ležaja), ali definitivno nije preporučljivo često ga tjerati preko kW. Ako ste nojz frik - zaboravite ovo napajanje
Citiraj:
Autor Wolverine
Nego Krešo jel to vama stiglo na recenziju iz EVGA-e?
Morat ću i ja pinslu malo stisnut. 
|
Mislim da se broj redakcija (u cijelom svijetu), koji su dobili ovo napajanje na recenziju, može nabrojati na prste jedne ruke. Šanse za dobivanje ovakvog komada su statistički zanemarive, a sami proces nabavljanja ovog komada je izazvao dugotrajne glavobolje
BTW napajanje nije u mom vlasništvu, već je posuđeno za recenziju. Osobno sam bio zadužen samo za nabavu i recenziju, a financije su došle od obiteljskog ulagača hehehe