View Single Post
Staro 16.11.2012., 12:54   #28
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
Kao i obično, odlično odrađeno.

Ako je moguće, bilo bi lijepo vidjeti i test nekih modela iz Corsair AXi digital serije (npr. AX760i).
Priupitati ću .... APP

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Mene Antec uvijek iznenadi koliko im tiha napajanja znaju biti. OK ovi već imaju i poštene ventilatore, no sjećam se kad sam imao na testu Signature liniju pa se čudio koliko tiho može bit napajanje takve snage s jednim 80 mm ventilatorom.

Zbilja šteta što je EVGA toliko glasna.
S obzirom na Signature seriju, ovo napajanje doista nema dijela koji se ne čuje, jer uopće nije obraćena pažnja na zalijevanje vrućim ljepilom u tvornici (zaista šteta). Vent je koliko toliko podnošljiv u nižim okretajima (osim lagano metalnog zvuka ležaja), ali definitivno nije preporučljivo često ga tjerati preko kW. Ako ste nojz frik - zaboravite ovo napajanje

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Nego Krešo jel to vama stiglo na recenziju iz EVGA-e?
Morat ću i ja pinslu malo stisnut.
Mislim da se broj redakcija (u cijelom svijetu), koji su dobili ovo napajanje na recenziju, može nabrojati na prste jedne ruke. Šanse za dobivanje ovakvog komada su statistički zanemarive, a sami proces nabavljanja ovog komada je izazvao dugotrajne glavobolje

BTW napajanje nije u mom vlasništvu, već je posuđeno za recenziju. Osobno sam bio zadužen samo za nabavu i recenziju, a financije su došle od obiteljskog ulagača hehehe

Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 16.11.2012. u 13:40.
dh41400 je offline   Reply With Quote