View Single Post
Staro 16.11.2012., 11:47   #173
Ateist
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Nov 2012
slažem se s time da je MR Servis bolje izbjegavati
prije 13-14 mj sam kupio ASUS, prije 2 tjedna je odlucio da se nece upaliti, naso sam da je mr servis licenciran za servisiranje asusa, odneso sam laptop na servis, rekli su da ce bit gotov za par dana, kada sam vidio obavjest da je gotov otisao sam po laptop, kad sam tamo provjeravao dali sve radi skuzio sam da tipke od touchpada ne rade (normalno u servisu sam odma testirao laptop), rekao sam liku s porte da ne radi, on je zvao nekog gore sa servisa ovaj je uzeo laptop i rekao da njegov neki tamo kolega nije spojio najvjerovatnije tipke i MB, da sačekam ako nisam u žurbi da će on to rješit, nekon sat vremena čekanja lik s porte mi je rekao da ga je ovaj zvao odozgora i da mogu ići da treba novu MB i da su ju naručili te da će biti gotov laptop u maximalno 7 dana. 5 dana nakon toga vidio sam da je laptop opet popravljen. odma sam sjeo u auto i zapalio za rugvicu, kad sam došao tamo dao mi je ovaj na porti laptop, opet sam ga išao testirat i gle čuda sad se nije ni htio upalit, pa sam mu ga ostavio nazad

imo sam i prije problema s njima ugl pročitajte

moje pitanje:

prije par mjeseci sam kupio ASUSov laptop (još je pod garancijom), sad me zanima gdje ga trebam donijeti na čišćenje i promjenu termalne paste (a da ne izgubim garanciju)?
u Arhitehu gdje sam ga kupio su rekli da se obratim Vama pošto ste Vi ovlašteni servis
koliko dugo bi laptop bio na servisu?

odgovor:

Ispričavam se jer dugo čekate odgovor. Uglavnom što se tiče vremena koliko bi Vaš uređaj proveo na servisu nemožemo znati dok kolege ne pregledaju uređaj i utvrde u čemu je točno kvar.

pitanje:

ma kakvo utvrđivanje kvara, ja trebam samo čišćenje hlađenja i promjenu termalne paste

odgovor:

Nema problema, uređaj možete donjeti k nama. Potrebno je otprilike 2-3 dana da uređaj dođe na red i onda par dana dok kolege ne pregledaju uređaj i utvrde u čemu je točno kvar.

što bi značilo da oni trebaju minimalno 7 dana da promjene ternalnu pastu što se napravi za pola sata na tom laptopu
najveći problem je što nemaju pojma popravljati uređaje a pogotovo ove skupe
moj savjet vam je bolje sami servisirajte svoj laptop nego ga nosit njima na servis uz youtube ga valjda možete samostalno rastavit, a da ne spominjem njihove brojeve telefona tj hot telefon +385 1 640 1111 koji skida 1.69kn/min i broj servisa koji skida 3.69kn/min

Zadnje izmijenjeno od: Ateist. 10.01.2013. u 07:48.
Ateist je offline   Reply With Quote