Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 16.11.2012., 01:17   #819
HONDA type R
Premium
Moj komp

HONDA type R's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Da, ovdje spomenuh.

No danas bi jedino jako "zaostali" medju proizvodjacima tako nesto imali razloga koristiti. Ali ako znas da koristi metalnu iglu onda ga prekrizi a prodavaca pitaj zasto su zaglavili u vremenu i prostoru.

Ionizatori na jako kvalitetnim klimama su pozeljni - dapace. Samo, njih treba jednom godisnje cistiti, taman da sparas i ne cistis klimu, jer njihova dobrobit postaje suprotnost kad su prljavi. Ali ako ciljas na cijenu klime pa se zamaras ionizaotorima, onda ih lako mozes kvalitetnije ostvariti via zasebnih uredjaja.
ok, hvala, morat cu uzet zasebni uredjaj, samo neznam koji, imas li ti neku preporuku do ,,,neznam 2k kuna? prvo sam uzeo mitsu kirigamine zen klimu dao 9k pa posto joj filtracija nije jaca strana, nema plazma filter i slicno, samo catchein sam uzeo i daikin ururu prijenosni filter neka filtrira zrak i usput nek ovlazuje kad ima potrebe pa za to opet 4k dao, i sad opet ovo, vec mi dosta uredjaja po kuci koji su svi mogli biti u jednom a jedan da je japanac i da ima sve nisam uspio naci.
HONDA type R je offline   Reply With Quote