View Single Post
Staro 15.11.2012., 23:02   #10585
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Cockneys vs Zombies

a ne znam. fora film, ima par OMG scena (ali u pozitivnom, trash stilu), ali se ne mogu oteti dojmu da mi nije sjeo. tj, sjeo je, ali i odsjeo. odmah sam samo malo pokrenuo Braindead (scena kada sin dode otkopat mamu na groblju pa ga napadnu oni rokeri, pa svecenik kaze "i kick ass for the lord!!...... http://www.youtube.com/watch?v=MfkHkdu5IEI ), pa tucker and dale VS evil, pa planet terror, machete....... zapravo oba grindhousea. i onda Cockney mi je nekako dve stepenice ispod, jednostavno mi nije toliko dobar da ga "kuham" jos barem dan-dva po mislima i pretumbavam scene.

no, za ljubitelje trasha - preporuka. ne ogromna i topla, ali preporuka. ne-ljubiteljima trasha ce bit glup ko' noc, i mutav film uzduz i poprijeko. a to i mene smeta iskreno, jer je od filma moglo IMHO biti puno puno vise.

Burko je offline   Reply With Quote