Citiraj:
Autor Sadgasm
Ima li novih korisnika? Jeste zadovoljni s uslugom?
Recimo da mi sve dobro funkcionira s t-com-om, da li mogu isto očekivati i s H1? Uzeo bih H1 Trio Bit, al sam procitao par negativnih iskustava pa se predomisljam.
|
Imam Trio bit već evo malo duže od mjesec dana, nema njihove infre u Krapini, i za sad sve radi ok. Download isti ko tcom, a upload kudikamo veći

TV radi ok, zna imat nekad lag od sekundu, ali niš strašno. Jedino sam jednom moral restartat ruter jer se wifi sblesiral, al kad pogledaš taj ZTE ruter kak izgleda sve ti je jasno. U globalu, zadovoljan. (i micanje s tcoma je plus

)
Citiraj:
Autor santos
ja se ne mogu pozalit sto se tice rada, a racun mi je vise nego upola manji neg na t-comu
e da, dok se prebacujete s t-coma na h1, ovi kreteni u t-comu se prave blesavi, pa vam ne deaktiviraju dsl username i password, i samo iz tog razloga vam mogu nastavit stizat racuni doma, paralelno s racunima od h1.
dakle h1 ce rjesiti s t-comom raskidanje ugovora s vasom punomoci, al ovaj username i password dodatno provjerite dali je ugasen.
meni su dolazili od t-coma racuni tak dugo dok nisam otisao tamo da to zgase i storniraju te racune.
|
Da, to zna bit problem. Najlakše otić na user stranice T-coma i prebacit paket na start. Na taj način ne platiš pretplatu na neki paket dok ti realno adsl acc ostane.