View Single Post
Staro 15.11.2012., 09:51   #12
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Mario P. Pregled postova
onda kupi ovo ili ovo...ako ne ide nikako onda kupi mobilni printer.
Ni slova nisi spomenuo, kakvu realnu potrebu ispisa imas i koristis? Na kojoj bazi i kolicini pokretnog ispisa?

Poanta malog baterijskog inkjeta je upravo u tome da nema nikakvih kablova ni konekcija. Autonomija cak i onih iz sredine 90-tih, bila je dovoljno da dnevno zadovolji potrebe cak i "junaka" privatizacije, koji su pocesto, kompletne "firme" bazirali na vozilu

Jos ako stvarno imas dnevnu potrebu za takav ispis, onda ti je kupovina na firmu ionako prva pomisao, pa je time i cijena manje zabrinjavajuca. Na ebayu imas starijih modela Deskjetova koji se prodaju s novim baterijama ispod 40-tak orlova, a tinta je ionako najmanji problem. Ne znam kako je danas ali svaki poslovni mobilac koji je drzao do sebe, morao je imati i duplex. Izbjegavaj jedino Kodakove minijature, zbog osebujnih makinacija po pitanju tinti. No ako je na firmu - odluka je jasna.

Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
- nabavka DC-DC pretvarača odg. napona i struje prema odr. printeru, zeznuta varijanta...
Eh, pravi dolicni naslov Pcekspert teme glasio bi : Molim preporuku Laserskog printera za auto !

Pa da temu dolicno trenutnoj tematskoj atrakciji uprilicimo dolicnom raspravom o 1k pretvaracu adekvatnih dimenzija za auto.

Uz spomenute privatizacijske dimenzije, veze se i podsjetnik na adekvatnu popratnu opremu :

Zato bih te zamolio da kao moderator, kordiniras temu na laserski ispis kako i dolikuje forumu

...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 15.11.2012. u 09:58. Razlog: ASCII pretvaranje u napon
Visage je offline   Reply With Quote