Citiraj:
Autor wonderwall
Pozdrav svima, pitanje:
ovaj laptop sto je Thorougbred spominjao, http://www.centro.hr/detalji_proizvo...m-c5t24ea.aspx
u toj trgovini s popustom izadje 3620kn, u svijetu medija 3700, a s druge strane u linksu i mikronisu koji su na glasu kao kvalitetne trgovine cak 4200kn :O u cemu je tako velika razlika u cijeni za isti laptop? I kakva su iskustva s centro.hr-om?
i pitanje za Thorougbreda: kako ti se cini kvaliteta plastike i tipke misa? i cjelokupni dojam nakon ovog perioda sto ga koristis.. hvala
|
Uzeo sam prvo jedan ženi,a onda nakon 15 ttak dana i sebi...iako mi nije bio nužan,no laptop je bio više kod mene nego kod nje a treba joj za posao,dakle oduševljen sam.
Što se plastika tiče,čuj,to je laptop od 3700kn,nije tvrda ko' kamen,ali se lijepo sjaji i stvarno lijepo izgleda,ne izgleda nimalo "jeftino" općenito laptop u cijelosti,tipke su odlične (miša) a mene je posebno ugodno iznenadila tipkovnica,super se piše! Tipke nisu prestisnute,ergonomija 5+...jedini minus je ekran ali samo zato što sam navikao gledati u IPS ekrane,no TN matrice su i u puno skupljim laptopima tako da je to totalno normalna stvar.
Laptop je tih,brz i ne grije se baš...macbook pro je bio toliko vruć da si na njemu mogao komotno jedan odrezak na naglo bacit