Evo nakon što sam malo odigrao i opremio se da se napokon priključim pa da nisam više "lurker below" u temi

Krenuo sam igrati sad će evo 3 tjedna, ulupao podosta sati i u igru i na AH a nekako mi se, kao i prethodnom kolegi gore, čini kako sam više na AH u zadnje vrijeme nego u igri
Link na build a sad ne znam hoće li uloviti dps opremu ili mf ali od spellova uglavnom kombiniram gargantuana, hex, zombie medo ekipu, soul harvest te spirit walk a kombinirao sam firebomb s flash fire, roll the bones runom iako je i ghost bomb bio dobar. Umjesto firebomba mi je ok bilo i corpse spider s widowmaker runom kad imam zuni offhand koji ima extra dmg na corpse spidere ( ali taj Zuni nema crita na sebi

)
Kod pasivnih spellova se još uvijek tražim i kombiniram, Spirit vessel je definitivno jedan od tri, izgelda da još ne znam igrati pa znam i poginuti :P Uz njega sam probao i fetish sycophants, gruesome feast te grave injustice ali ta dva onda kombiniram kad nosim treći offhand - Thing of the deep i tako..mogao bih još daviti ali zasad dosta

Neću više duljiti jer se još uvijek učim igrati s njim i kemijam malo pomalo.
Za bolje iteme još uvijek nemam love makar mi padaju legendary ali sve u rangu 10-20k, recimo Chantodo mi je pao baš sinoć ali žali bože statsa, proplakao sam kad sam ga identificirao. Sve što nosim sam uzeo na AH, sve ispod milje, i to podosta, Andy baš sinoć, (dosad sam imao Visage of guiya)osim armora kojeg sam platio 5.5milja što mi se učinilo ok cijenom s obzirom da ima solidne statse gore, ( sad još samo sreće pa nabavit tal amu s critom i crit dmgom za siću :P )
Eto, ovo se malo odužilo ali ako ima neki komentar/savjet oko opreme ili skilova slušam i probavam instantno
Offtopic. nakon skoro 10godina D2, ovo je velika promjena, fale mi stare stvari, nekako još uvijek sentimentalno gledam na stari diablo. Navika je izgleda gadna stvar

Ali ovo je u svakom slučaju fora i ima dosta dobrih stvari.