Nastranu što mi to Silverstone izgleda užasno , imao sam na umu nekakvo 'kockasto' riješenje i s obzirom na to ,taj LianLi na prvi pogled izgleda odličan.
Kažem na 'prvi pogled' jer nakon što sam pogledao unutar kučišta , par stvari me je ostavilo zbunjenim.
Prvo , taj smještaj napajanja ...izbor nekakvog kulera za to kučište se čini poprilično ograničavajuč. Kako imam malu ploču s tvornički ugrađenim kulerom svjestan sam da hrpa korisnika to ne vidi kao minus.
ALI , koliko sam vidio na te male ploče se ne ugrađuje hrpetina SATA konektora i pretpostavljam da je to rezervirano za višu klasu ploča na koju idu procesori ...što povlači kuler i popriličan problem.
Drugo , jedan ventilator za hlađenje diskova ?
Meni izgleda da ima dovoljno mjesta u kučištu ...dovoljno da tu sjednu 2 ventilatora da pokriju sve diskove za razliku od trenutne situacije...
Iako je s ovakvom orjentaciom diskove lakše ugrađivati, te sve zauzima nešto manje prostora, bilo bi mi puno draže vidjeti da ventilator puše po dužini diskova jer nebi trebao puhat preko kaveza. Nekako mi izgleda da bi tu trebalo puno manje protoka zraka za isti efekat, ili drugačije rečeno , manja brzina ventilatora. No opet ,pored zvuka hrpe diskova u radu , eventualna brzina ventilatora mi se ne čini kao problem
Uglavnom , kad pogledam kučište dobijam snažnu želju da ga idem popravljati s ubodnom pilom i bušilicom, a kako pretpostavljam da isto poprilično košta, tu želju nebi trebao imati.

IMO , LianLi je tu mogao napraviti bolji posao.