stvarno predobro za citati. debelu vecinu teksta sam skuzio bez frke jer sam relativno dobro upucen u sam princip rada SMPS napajanja, osim ovoga vezanog za digitalnog upravljanja platforme........ nevazno.
nego, stvarno odlican review, svaka cast. napajanje je stvarno mrcina, ima novina koje uopce nisam naviknuo vidati u napajanju, fina komadina harvera. ali ne mogu se oteti nagonu da isto pitam - cemu? mislim, 1.5kW...... ej........ pa toliko mi bojler trosi

.
ne znam, mozda je problem do mene, jer stvarno imati racunalo koje jede 1500W....... ma i 1000W? debelo debelo pretjerivanje, u kucnoj upotrebi. ali definitivno se slazem sa napisanim, za entuzijaste i mozda eventualno za nekoga tko ima para i misli da mu treba ova mrcina

.
jos jednom, svaka cast na reviewu. lijepo mi vidjeti osciloskop (btw, gdje si ga nabavio i za koliko? ja bi ovakav jedan mali

) i stvarno cudno da onoliko pik u minus. iako evo jednog konkretnijeg pitanja - za sto je plava krivulja, za sto crvena na
http://www.pcekspert.com/jpg/article...ex1500/72b.jpg ? opcenito mi je slika malo nejasna, iskreno

. vidim da je podjela 50mV i to mi je jasno da je unutar, ali sto tocno prikazuje Y os?