View Single Post
Staro 14.11.2012., 09:14   #390
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
@Garro

Do daljnjega?
Oni ni sami neznaju u kojem smjeru otic sa igrom, osim da deru novac ljudima, ponude state-of-the-art engine sta trokaje na konzolama. Ubace likove koji su dosadni, frustrirajuci, nemaju niti pricu niti smisla, beskorisni su.

Vega npr, koji je on kurac u igri? Nabildana budala, bez pozadine i ikakve zanimljivosti.

Diana Allers, ili kako vec, koliko ih je ona popusila da je ubace u igru...i zasto? Kojem vragu ona sluzi? Totalno beskoristan lik, pricas sa njom da dobije 5 EMRa vise jer si dao battlereport? Uzas.
Radije bi onu Al-Jilani na brodu da mi dize tlak i da je povemeno opalim shakom, ili Conrad "Let me make this perfectly clear...bang" Wernera, e oni su bili komicni likovi.

Pogledas sta ekipa crta iz hobija na DevArtsu, da se useres od ljubomore, da se BW usere od ljubomore kako ekipa zna nesto dobro narpavit. I oni naprave rugobu.

FF.net ima takve price, da bi ekipa sta pise radnju mogla ideje vuci od tamo a ne iz guzice Caseya. Neki ficovi su remekdjela. Opet ignoriranje.

I ja nikako sebi da dodjem, kako itko tko nije 150% apsolutni idiot ne vidi u kojem smjeru je otisao/vodi ME sa ovim traljavim odlukama managmenta.
BW nije briga, EA je dao 750mil dolara za BW a ovi rade sranje, i nije ih briga. Dionice su pale na najnizu razinu ikada za EA, sa 22$ na 11.9$ nakom ME3 izlaska. Nikoga nije briga.
Da sam ja vodeci igdje u tom lancu, rekao bi da daju ljudima ono sta zele jer se to prodaje. Ne da platis mercedesa a dobijes yugo i jos ti seru da ti ne prepoznajes vrijednost toga.
Ekipa bi puno vise igrala i uzivala da ne mora gledat sahranu cijelog ME universea i svega sta vole na kraju. Jednom mi je bilo previse.
Ali ne, sta ja govorim, oni gledaju sa polozaja vlasnika kojeg boli kurac za svoj proizvod.

BladeRy je offline   Reply With Quote