Citiraj:
Autor klem
rekoh ti dobićeš čir na želucu 
|
Nista ti ne brini, stvari/ljude koji me zivciraju toliko da bi mi stetilo zdravlju ignoriram.
Citiraj:
X3 je odličan i relativno izdržljiv miš u odnoso na neke skuplje igračke s "nebuloiznim" senzorima a na ebayu se da nać za siću a za te novce miš je itekako dobar.
|
Jos samo da mi pokazes post u kojem sam ja napisao nesto suprotno tome...

Koliko se ja sjecam napisao sam da je neprikladan za low sens igrace. I od toga je krenuo cijeli cirkus: s tvojim tvrdnjama da ga je nemoguce zblesirati, pa onda da ga 90% igraca ne moze zblesirati, etc, etc. Pa smo na kraju dosli do toga da je dobar za te novce.
Ja se zapravo slazem, jest dobar za te novce. Ja bih mogao bez problema igrati s njim, meni bi bio dovoljno brz. I sigurno bih ga uzeo prije G400 ili DeathAddera (ciji oblik mi nikako ne pase) ili Razer Mambe koja kosta 1000 kuna i ima senzor koji je katastrofalno defektan i na rubu neupotrebljivosti.
http://www.youtube.com/watch?v=ZlqJlUqz-hA - mew ne bi mogao igrati s njim.
Citiraj:
Autor Necronomicon
Nego je li itko ima kakva saznanja o Genius Maurus?
Koji je senzor unutra? Je li vrijedi išta?
Izgleda mi zanimljiv jer volim male i lagane miševe.
Ima li još kakva preporuka do 300kn?
|
Pa, prema DPI vrijednostima to bi trebao Avago 3090, brat blizanac senzora iz Razer DeathAddera. U prijevodu: jebeno odlican senzor kojeg je bezuvjetno moguce preporuciti svima.

Pod uvjetom da u Geniusu nisu nesto sjebali.
Imas
ovdje recenziju i rezultate testova, po ovome izgleda da nisu nista sjebali. Cini se da nije bas lagan, tezi je od Spawna koji je 85 grama.
A ono, proseci se do trgovine i pogledaj kako ti lezi u ruci. Prema ovome kaj se moze zakljuciti iz specifikacija i rezultata testova senzor je odlican.
Od malih i laganih miseva do 300 kuna u Hr imas Steelseries Kinzu V2 Pro (izbjegavati ako ti treba preko 35 cm da se okrenes za 360 stupnjeva u FPS-u, zatrokirat ce), Razer Abyssus koji ima isti senzor kao i ovaj Genius, ali zbugirani firmware pa je kupovina lutrija, Logitech G300 koji radi dobro ako ne mislis koristiti vise od 500-1000 DPI.
Ako nema nikakav tragican glitch kojeg ces bas ti kao jedan od prvih kupaca otkriti (

) po toj cijeni izgleda kao fenomenalna kupovina.
Dodje i meni da ga kupim, samo da vidim kako se ponasa u praksi. Sranje, moram prestati opsesivno kupovati miseve.