Povoljna ?
Misliš na cijenu 'održavanja' ?
Za surfanje bih ja kao primarnu stvar gledao što duži životni vijek lampe. Imaš klasične modele gdje to ide do 6k sati a imaš i one LEd/laser Casio modele gdje to ide do 20. Ako se dobro siječam , kolega
sodom ima nešto tako pa bi ga trebalo pitati za nekakvo iskustvo iz prve ruke.
Uglavnom , staviš nekakve brojke na papir koliko bi to radilo svaki dan pa vidiš jeli ti povoljno.
Meni je i 2k sati bilo "povoljno" za doživljaj koji dobiješ
Filmovi bi ti se najvjerovatnije svidjeli ali....iako ti nitko ne brani surfat s 'HT' projektorima , to zna bit čudno ako si naviknut na klasični 16:10 format monitora. Naravno postoje projektori i s tim omjerom ali video materijal ne ide u tom formatu. Ok , filmovi večinom i ne idu u 16:9 formatu ali umjesto običnih crnih crta bi imao još deblje. A ne svodi se sve na samu površinu . Ima nešto i u skaliranju, čipovima itd...
btw, benq w700 se dobije za 4500kn a šta se tiče platna tiče ...to je posebna tema. Baci oko
ovdje.
Citiraj:
Autor RIHARD
@imagine
Poslušao sam tvoj savjet za free materijalom za kalibraciju ali ne mogu nigdje naći link.
Ako ne bude išlo drugačije uzet ću nešto sa ebaya što si napisao,pa probat s tim.
E sada na stranim forumima sam pročitao iskustva par ljudi koji kažu da su oduševljeni dobivenim rezultatima,da tipa čak i njihove žene koje su anti-talenti za tehniku vide značajno bolju i kvalitetniju sliku.Ja sam super zadovoljan i po pitanju pokretne rezolucije ali ako može još bolje,why not.
|
Kako ne možeš nači link ?
AVS HD 709 ima poprilično vidljive linkove za download te dosta detaljno obajšnjenje.
Nego...imaš dosta široki pogled na stvar s projektorima pa mi se čini da te ja ne mogu uputiti na išta što ne znaš i sam
Kad osoba ima avatar te Runco 3D 'beštije' nekako se priča o diskovima za kalibraciju čini suvišnom