Citiraj:
Autor Starsylph
|
Jel se ti zajebajes? Prokleti Hudson je opet "da boss", i Project Director moze svoje predlozit a ova arogantna intelektualna ameba ce opet po svoju.
Citiraj:
We all care very much about Mass Effect and make our decisions based on what’s best for the game.
|
Je, pokazali su to sa ME3, best for the game je ic kompletno kontra svake logike i svih odabira u prve 2 igre i kompletno sve okrenit na starchilda i deus ex kraj. Best for the game?
Bilo je price o prethodniku MEa. Jer nakon onog sranja od kraja, kako nastavit igru? Kontrola, synergy ili destroy je osim razlicite boje shockwavea temeljito promjenilo pricu. Previse posla mislit na sva 3 odabira i izgradit 3 razlicita universea oko toga...a i ovako se trude za popizdit.
I jos najbolje od svega je da sad pita fanove sta bi tili vidit u "ME minus jedan" ili "ME 4??".
A kad im je ekipa pokazivala cinjenice i davala prijedloge kako da poprave ME3 kraj, onda su ih zvali placljivim balavcima i nesposobnim za shvatit umjetnost... i sad od tih fanova hoce ideje? Mislim stvarno.
Kao sta je rekla ekipa na forumu, nakon 5.5 godina cekanja su predstavili zensku turijanku, koja btw. izgleda ocajno, i to kad je zavrsila trilogija. Kojeg to smisla ima, i jos hoce 15$ za DLC od 2h uvrh glave.
A slika turijanke je ajme majko, pa jeba im kroganac oci, jesu oni u stanju otic na DeviantArt i malo potrazit, fan based slike su milion puta bolje nego sta je BW napravio.
Link
I sta je ovdje kao zenstveno? Izgleda kao i svaki drugi turijanac samo malo mrsavije u licu, i wtf je ono oko ociju?
DeviantArt:
Slika 1
Slika 2
Slika 3
Slika 4
Slika 5
Evo na brzinu par slika, gdje izgledaju i bolje u licu, i zenstvenije i barem lice na turijanske zenske kao u stripu (tamo se prvi i jedini put pojavila T.female).
Al nakon fijaska sa slikom od Tali, sta je za ocekivat od debila.
Zamisli samo koliko bi puta presao ME3 (sa cijelom mojom Shepard kolekcijom likova) i kupio svaki DLC da imam sta vidit na kraju, da imam barem osjecaj da se trud i cekanje od 5 godina isplatilo. A ne da mi dodje da placem svaki put kad vidim kako su sve unistili.
Kupi DLC, jel mjenja kraj...ne. Koji bi onda qrac to kupovao.
Iskreno receno, i dan danas da izda Awakening DLC fanovi bi mu oprostili.
Al bioware je ko crkva, nema shanse da priznaju da su negdje pogrijesili.