View Single Post
Staro 13.11.2012., 21:37   #388
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Starsylph Pregled postova
ME4 biti će rađen u modificiranom Frostbite-u. O yeah!!!!

http://blog.bioware.com/2012/11/12/a...ware-montreal/

Casey će dobiti po packi ako bude radio sranja.
Jel se ti zajebajes? Prokleti Hudson je opet "da boss", i Project Director moze svoje predlozit a ova arogantna intelektualna ameba ce opet po svoju.

Citiraj:
We all care very much about Mass Effect and make our decisions based on what’s best for the game.
Je, pokazali su to sa ME3, best for the game je ic kompletno kontra svake logike i svih odabira u prve 2 igre i kompletno sve okrenit na starchilda i deus ex kraj. Best for the game?

Bilo je price o prethodniku MEa. Jer nakon onog sranja od kraja, kako nastavit igru? Kontrola, synergy ili destroy je osim razlicite boje shockwavea temeljito promjenilo pricu. Previse posla mislit na sva 3 odabira i izgradit 3 razlicita universea oko toga...a i ovako se trude za popizdit.

I jos najbolje od svega je da sad pita fanove sta bi tili vidit u "ME minus jedan" ili "ME 4??".
A kad im je ekipa pokazivala cinjenice i davala prijedloge kako da poprave ME3 kraj, onda su ih zvali placljivim balavcima i nesposobnim za shvatit umjetnost... i sad od tih fanova hoce ideje? Mislim stvarno.

Kao sta je rekla ekipa na forumu, nakon 5.5 godina cekanja su predstavili zensku turijanku, koja btw. izgleda ocajno, i to kad je zavrsila trilogija. Kojeg to smisla ima, i jos hoce 15$ za DLC od 2h uvrh glave.

A slika turijanke je ajme majko, pa jeba im kroganac oci, jesu oni u stanju otic na DeviantArt i malo potrazit, fan based slike su milion puta bolje nego sta je BW napravio.

Link
I sta je ovdje kao zenstveno? Izgleda kao i svaki drugi turijanac samo malo mrsavije u licu, i wtf je ono oko ociju?

DeviantArt:

Slika 1
Slika 2
Slika 3
Slika 4
Slika 5

Evo na brzinu par slika, gdje izgledaju i bolje u licu, i zenstvenije i barem lice na turijanske zenske kao u stripu (tamo se prvi i jedini put pojavila T.female).

Al nakon fijaska sa slikom od Tali, sta je za ocekivat od debila.

Zamisli samo koliko bi puta presao ME3 (sa cijelom mojom Shepard kolekcijom likova) i kupio svaki DLC da imam sta vidit na kraju, da imam barem osjecaj da se trud i cekanje od 5 godina isplatilo. A ne da mi dodje da placem svaki put kad vidim kako su sve unistili.
Kupi DLC, jel mjenja kraj...ne. Koji bi onda qrac to kupovao.
Iskreno receno, i dan danas da izda Awakening DLC fanovi bi mu oprostili.
Al bioware je ko crkva, nema shanse da priznaju da su negdje pogrijesili.

BladeRy je offline   Reply With Quote