Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 13.11.2012., 15:08   #4892
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Hallo DHunterići, kako prežvljavate visoke MP levele? Kako preživljavate reflect i kako punite disciplinu? Evo dotjerao sam DH na lev60 i vidim da je užasno teško s njim dugo živjet.
Definiraj visoki MP level? 2-4-6-8? Iako sve nakon MP5 na infernu sa DH je uzaludno, masu HPa i udaraju bolesno jako, moze se, al traje dok ih poubijas.

Anyway, moj profil je u tagu. Oprema je bagatela, ozbiljno, najskuplji je Innas pants a to sam dao 3m, sve drugo je 1-2m ili manje. Svaki Act 3 run sam sebi dao da napravim 3 gema, to je 90k golda i polako upgradeas gemove kako ih stancas.

Sad skilovi, Hungering arrow, ovisno jesi u partyu ili solo, Spray of teeth za grupe ako imas dobar critt chance, inace za solo mete Devouring radi DPSa.
Ovisno o opremi mozes imat +10% na entangling shot da ih usporis ili nesto pa kombiniras.

Drugi skill je Bola shot + Volat. expl. radi rangea ili Lightning ako zelis stunat al stunas samo primarnu metu. Ja sam na Bola+Vol runa, sistem je da dignem uzbunu, narokam 3-4-5 shotova dok mob pridje, uvijek nisanis kao primarnog metu sa najvise HPa, onda opalis Gloom Ogroman AoE napad, dobijas nazad HP sa ili bez glooma + knockback i dobar RoF rade cuda.

Shadowpower+Gloom za tankanje, jer naleti dosta gamadi da su walleri a kad te zatvore u par zidova, il panicno pokusavas pobjec (i pogines) ili tankas i rokas pa ko kome milu majku

Vault+Tumble ili Cinders kako ti draze.

Sentry sa vigilant runeom da za 6 sec imas novu turetu, ili Spitfire za jos 30% wpn dmga. Drazi mi je Vigilant u zadnje vrijeme, opet ovisi jel igras solo ili si support dps.

I zadnji skill, Companion, ako igram sa ekipom to su obavezno 2 ferreta, em kupe lovu da ja ne moram trcat okolo em svaki Ferret udara po 20k dmga.
Ako sam solo i farmam keyeve il nesto, onda Wolf. Posto on ima HP bar, igra ga racuna kao aktivnu metu, dok oni navale na peta, ja poserem 2 turete i rokam Bola u guzvu.

Kao pomoc, enchantress + Hex skill, kad pretvori bossa u ovcu imas free komediju. Danas na Izualu me bas perma-freezalo a ona svako 30sec pretvori sve u ovce tako da se imam vremena odledit, healat i mjenjat polozaj. Prokleto korisno u svim situacijama. Em ima fini glas, nije Cydea al dobro je.

Ovaj moj sistem radi poprilicno dobro, vise nema panicnog bjega u krug dok turete ubiju sve. A ako te neki boss zakolje jer te wallina + arcane sentry ili ima bolesne afixe, tu nemozes nista. Oneshota te neki ludi keywarden ili boss sa bolesnim dmgom, al sam vidio monkove i barbare sa tonom hpa kako se muce sa njima, pa glass cannon nije cudo da najebe tu i tamo.

Sa ovim likom sam iz zajebancije tankao diabla sa Gloomom da vidim jel mogu prezivit na Mp3, i jesam. Drugi put sam pustio 2 ferreta da ubiju Prime Evil, sta je od igre napravilo komediju. A ja sam jos daleko od opremljenog lika.

BladeRy je offline   Reply With Quote