Citiraj:
Originally posted by Studano
Nekoliko je odgovora, a ima ih jos mnogo i nakon tih nekoliko...
1. Sve programe morao bi instalirati kao administrator
2. Sveki user ima neka prava, i ako je netko obican user onda on nema pravo da prcka po vecini mjesta ...npr. program file-sima, gdje su obicno instalirani programi, tada ko jedno od rijesenja mozes otici na taj odredjeni folder ala. corel draw10 i preko security-ja odrediti da u tom folderu svi (everyone) mogu raditi sto zele i program bi trebao raditi za sve usere ili samo za jednog ako nadodas samo jednoga (ne zaboravi dati full rights na taj folder.).
3. Najlakse ti je ako vec mozes da si promjenis u user policy sebe ko usera da imas administratorska prava i onda sa samim time dostupnost tim folderima.
To bi ti u vecini slucajeva trebalo pomoci, al najbolje stavi sebe ko administratora na toj mashini kad je vec jedna i onda mos radit sto hoces...
|
Ma ja i radim na njemu što hoću, al imam par, neukih, znaš ono, žena, tast, punica, baka, sestra, stari. Svi bi oni nekaj radili, a pojma nemaju, pa ja fino njima svakome po zaslugama, a ja sve

Tako mi je bolje nego da mi pola kompa zbrišu, jer nisu znali kako radi ono format c:\