View Single Post
Staro 12.11.2012., 22:21   #137
klem
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor nex Pregled postova
U pravu si, nema smisla da se zivciram. Jer je ocito da u ovoj raspravi ja ispadam totalni idiot. Idiot koji misli da ovo jest rasprava i da moze nekoga educirati o stvarima o kojima ocito ne zna nista. Nazalost, nisam na vrijeme shvatio da je rijec o trolu koji uopce nije zainteresiran za raspravu nego samo trati moje vrijeme.

Da, sad je to i meni postalo jasno. Kad si izbjegao odgovoriti na bilo koje od mojih konkretnih pitanja iz prethodnog posta pokazao si kakvo ti je znanje i interes za raspravu.

Nisi ti tvrdoglav, ti si samo Balkanac. Sindrom "ako toga nema u mom selu onda se to nije ni desilo". Idi na bilo koji Quake ili CS forum i napisi tamo da 90% populacije ne moze u igri zbrejkati Avago 6010 senzor, mozda umru od smijeha. Jebote, ko da nekom Bushmanu objasnjavam da postoje avioni. "Ali toga nema u mom selu!"

Tebi nije jasno da DPI misa nema apsolutno nikakve veze sa ovom raspravom, zar ne? Mislim, meni je jasno da tebi nije jasno (), ali nek te to ne sprecava da izneses svoju teoriju. Siguran sam da je urnebesna.

Imao sam vise miseva sa istim senzorom, ne trebas ti mene u nista uvjeravati. Ovo je ko da mi nudis da testiram GeForce 2 jer cu se tako uvjeriti da podrzava Pixel Shadere 3.0.

Bilo koji FPS igrac ce odmah znati na sto se misli kad se kaze za nekoga da je low/medium/high sens igrac.

i ja ti opet kažem da ne trokira . Dobro znam za što je dpi i ne znaš koliko sam miševa do sad popravljao i imao pod rukama i ajd pliz malo poradi na komunikaciji i nemoj vrijeđat ali nema smisla dalje nastavljat razgovor jer ne vidiš što ti hoću cijelo vrijeme reć .

x3 je odličan miš i osobno bolji izbor ispred g400. Imao sam oba i predlažem svima da ih probaju ako mogu itekako prije kupnje.