Citiraj:
Autor hrvatska1991
Kad vec imas toliko iskustva sto si ih uopce i zvala?
S takvim stavom prema ljudima nisi ni zasluzila da ti ista i radi, a kamoli da ti oni jos i pomognu, kultura prije svega.
I vjeruj mi, jako malo stvari oni mogu napraviti, nije da imaju 1000000 mogucnosti i opcija...
|
kakvim stavom prema ljudima? ako nisi primjetio, ovdje nije rijec o cjelokupnom covjecanstvu, nego o t-com szk. a o stavu bi mogli govoriti da ovdje molim nekakvu uslugu. ali to nije slucaj, taj internet nije necija dobra volja prema meni, nego je skupo placen i preplacen. radi toga sam itekako zasluzila normalnu korisnicku podrsku, a ne nekog arogantnog nesposobnjakovica koji se javi nakon pola ure i ne dozvoljava mi da dodjem do rijeci.
i pogodi, zvala sam ih da se raspitam o svojoj teskoci. ne da caskam o losem vremenu. ocekivala sam da ce oni to rijesiti ili mi barem dati neki odgovor. no nista od toga nije uslijedilo, pa mi je preostalo da samo zaobidjem problem kojeg su oni trebali rijesiti. nije istina da bas nista ne mogu napraviti jer taj uredjaj ima famozni 'remote management'...
no dakako, dezurni trollovi uvijek ce se praviti pametni. klasika.