View Single Post
Staro 12.11.2012., 15:23   #131
nex
Premium

nex's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor klem Pregled postova
dobićeš čir na želucu ne sekiraj se
U pravu si, nema smisla da se zivciram. Jer je ocito da u ovoj raspravi ja ispadam totalni idiot. Idiot koji misli da ovo jest rasprava i da moze nekoga educirati o stvarima o kojima ocito ne zna nista. Nazalost, nisam na vrijeme shvatio da je rijec o trolu koji uopce nije zainteresiran za raspravu nego samo trati moje vrijeme.

Citiraj:
jer sam ja jako tvrdoglav i ne može me se uvjerit u ovo hvatanje muha mišem .
Da, sad je to i meni postalo jasno. Kad si izbjegao odgovoriti na bilo koje od mojih konkretnih pitanja iz prethodnog posta pokazao si kakvo ti je znanje i interes za raspravu.

Citiraj:
Takvu brzinu koristi valjda 10% populacije. Kod igre nikad tako brzo ne pomičem miša jer jednostavno nije prirodno i vjerojatno bi mi zglob otišo...il bi nešto strgo na stolu
Nisi ti tvrdoglav, ti si samo Balkanac. Sindrom "ako toga nema u mom selu onda se to nije ni desilo". Idi na bilo koji Quake ili CS forum i napisi tamo da 90% populacije ne moze u igri zbrejkati Avago 6010 senzor, mozda umru od smijeha. Jebote, ko da nekom Bushmanu objasnjavam da postoje avioni. "Ali toga nema u mom selu!"

Citiraj:
Ne želiš čut moj stav o osjetljivosit i milijonima dpi na novim miševima...
Tebi nije jasno da DPI misa nema apsolutno nikakve veze sa ovom raspravom, zar ne? Mislim, meni je jasno da tebi nije jasno (), ali nek te to ne sprecava da izneses svoju teoriju. Siguran sam da je urnebesna.

Citiraj:
Ako te mogu uvjerit...dam ti miša na par dana pa ga testiraj.
Imao sam vise miseva sa istim senzorom, ne trebas ti mene u nista uvjeravati. Ovo je ko da mi nudis da testiram GeForce 2 jer cu se tako uvjeriti da podrzava Pixel Shadere 3.0.

Citiraj:
osjetljivost igrača....kak se to mjeri ? plakanjem ? . Sori nemoj ovo shvatit kao nešto zlonamjerno . Nije zezam se
Bilo koji FPS igrac ce odmah znati na sto se misli kad se kaze za nekoga da je low/medium/high sens igrac.
nex je offline   Reply With Quote