Citiraj:
Autor klem
dobićeš čir na želucu  ne sekiraj se 
|
U pravu si, nema smisla da se zivciram. Jer je ocito da u ovoj raspravi ja ispadam totalni idiot. Idiot koji misli da ovo jest rasprava i da moze nekoga educirati o stvarima o kojima ocito ne zna nista. Nazalost, nisam na vrijeme shvatio da je rijec o trolu koji uopce nije zainteresiran za raspravu nego samo trati moje vrijeme.
Citiraj:
jer sam ja jako tvrdoglav i ne može me se uvjerit u ovo hvatanje muha mišem .
|
Da, sad je to i meni postalo jasno. Kad si izbjegao odgovoriti na bilo koje od mojih konkretnih pitanja iz prethodnog posta pokazao si kakvo ti je znanje i interes za raspravu.
Citiraj:
Takvu brzinu koristi valjda 10% populacije. Kod igre nikad tako brzo ne pomičem miša jer jednostavno nije prirodno i vjerojatno bi mi zglob otišo...il bi nešto strgo na stolu
|
Nisi ti tvrdoglav, ti si samo Balkanac. Sindrom "ako toga nema u mom selu onda se to nije ni desilo". Idi na bilo koji Quake ili CS forum i napisi tamo da 90% populacije ne moze u igri zbrejkati Avago 6010 senzor, mozda umru od smijeha. Jebote, ko da nekom Bushmanu objasnjavam da postoje avioni. "Ali toga nema u mom selu!"
Citiraj:
Ne želiš čut moj stav o osjetljivosit i milijonima dpi na novim miševima...
|
Tebi nije jasno da DPI misa nema apsolutno nikakve veze sa ovom raspravom, zar ne?

Mislim, meni je jasno da tebi nije jasno (

), ali nek te to ne sprecava da izneses svoju teoriju. Siguran sam da je urnebesna.
Citiraj:
Ako te mogu uvjerit...dam ti miša na par dana pa ga testiraj.
|
Imao sam vise miseva sa istim senzorom, ne trebas ti mene u nista uvjeravati. Ovo je ko da mi nudis da testiram GeForce 2 jer cu se tako uvjeriti da podrzava Pixel Shadere 3.0.
Bilo koji FPS igrac ce odmah znati na sto se misli kad se kaze za nekoga da je low/medium/high sens igrac.