View Single Post
Staro 12.11.2012., 14:35   #238
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor NJUNJO_HR Pregled postova
Ljudi, krepalo mi osvjetljnje na HP ZR2740w.
Ugasi se, upalite ga i odmah se ugasi. Nekad zna raditi nekoliko sati, pa se ugasi, pa ga se nemre upaliti itd... Imate preporuku kam da ga vozim?
Megatrend je uvoznik i imaju servis, makar na HPovoj stranici ima puno ovalaštenih servisa za monitore HPove.
e' moji ekSperti kakve li sramote. Nabasam na propustene postove i ovakve blamaze pronadjem : Njuno ostavljen bez odgovora.

ccc

Osvjetljenje ti nije moglo krepati, taman da je monitor od prvog dana radio bez gasenja, pa do konstatiranja pomrcine koja te snadje. Nesto, na putu, distributivnije... osim, ako je... ali tada bi puno uzrujanije pisao post...

Irva i nitko drugi, ako vec regularnim garancija-na-zivotu putem nisi sanirao, sto se nadam da jesi do danas.

Osim ako propustih, da nisi prvi vlasnik? No i tada (po datumu ulaska u mrezu nase prodaje) nema sanse da su lampe prirodnom selekcijom, plinovito otisle u lovista tako rano.

Edit - vidim i Kristijanov post :

Citiraj:
Autor Kristijan_7 Pregled postova
Slika je mrak i 2560x1440 je prava mjera za 27'' panel, baš po mom ukusu. Vidni kut je čak i bolji nego na 2311h. Led osvjetljenje malo probija u gornjem desnom uglu na ovom primjerku, no u sasvim prihvatljivoj mjeri. Dakle, prvi dojmovi, više nego sjajni. Osnovni problem, stalak koji nije podesiv po visini, zapravo to nije, jer ionako oba idu na zid...Slike sutra, umoran sam. Sretan, ali umoran. Pitanja?
Bas mi je drago da si dobio i da je dobilo prolazni dojam. Svejedno, stavi neku sliku da ih vidimo.

Ljetos sam na svom Vaioletu nesto citao i ostavio negdje u folderu da pokazem u temi. Ali jednostavno ne mogu pronaci link. Naime, neko vece IT ime je zlorabilo Apple banket odbacivanja panela, te ih poceo prodavati s istom bugi-vugi Yoko zvucnici odozada. Ostavio za kasnije, nisam ni do kraja procitao dok ovdje ne prokomentiramo, gledam i u cudu ne mogu naci

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 12.11.2012. u 14:50.
Visage je offline   Reply With Quote