View Single Post
Staro 06.11.2002., 13:23   #4
gpremec
matroxfanatic

gpremec's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: Kako zaobići admina?

Citiraj:
Originally posted by Stormeye
Ma imam jedan problemcic s kompovima na faksu.
Ludnica download leti 200kila po sekundi, pa sam naskidao malo demoa i nešto filmića.
No kad idem instalirat demo kaže da moram biti logiran kao admin inače ništa.Probao sam prčkati po onim admin toolsima ali ih u toj mapi uopće nema!?
Win je 2000Pro pa ako netko zna...
BUAHAHAHHAHAHAHAHAHA

hehe, i bolje ti je da nista ne isprobavas.
Kako da ti to saopcim, 99.99999% sanse da neces moci zaobici Aministratora. I bolje. Ako sjees komp na faksu, vjerovatno ce taj komp biti ukomiran do ljeta, sudeci po iskustvima kakvi ljudi odrzavaju kompove na faksu.

Sjecam se, dok sam jos studirao, na faksu su zaboravili podesiti sigurnost na jednom serveru, pa je svatko mogao tamo snimati/citati sto je htio. Eh, cega tamo nije bilo... Bila je i cijela baza crackova. Da sam bio zloban, mogao sam im sve to pobrisati, plus maknuti (ili preraditi) boot.ini na serveru, da im se vise nikada ne digne. Da ne kazem da im je trebalo vise mjeseci da to skuze, a sve zato kaj su skuzili da su neki kopirali njihove fajlove po drugim kompovima. Da, moglo se doci i do njihovih privatnih fajlova. Mogao si otvoriti njihove diplomske i ine radnje i potpuno ih izmjeniti. Da ne kazem da su se isti busali kako su oni "administratori".
Uh, sto je smijeha bilo.