Evo se malo poigrao ovom nazovi free SIW verzijom iz 2011 i dečko se očito malo zaigrao,
pogasio xy opcija, prešao u Trial igrokaz sa očitom namjerom kupi me, kupi me nofci, nofci . . .
E pa nebu išlo

Stara verzija radi ok, pogotovo na x32 winsima.
Ovo o čemu smo govorili PCI info prikazuje sve moguće al to sad nije bitno
http://postimage.org/image/dy9k00ex3
Ovo šta si počeo je ok, kad finaliziraš stavi negdje da se može preuzeti

Inaće jeli lupaš po DEVCON - u ili koristiš drugu metodu / rutinu za vađenje podataka ?
Evo si dao truda i isprobao tvoj uradak i pod BartPE/Reatogo baziran na xp x32 ne radi, probao sam obje verzije koje si do sada stavio.
Ova zadnja bez pci baze je skužila da je nema al nije uspila dl mada IE i FF izlaze na net, vjerojatno trebaš dodati kontrolu jel se koristi proxy i koji je.
Također kao lokaciju pci baze stavi da je isti folder u kojem ti je aplikacija, stavio si napomenu al po defaultu ide na My Documents.
Obje verzije nisu izvadile ništa, gui iscrtan ali su kolone prazne

Pod normalnom xp x32 radi ok.
Znači da trebaš dodati kontrolu jesu svi potrebni fajlovi prisutni i ako neki fali prijavi error.
Dodaj window min/max botune, fali ti kolona tj. trebalo bi biti: Vendor, Device, Subsystem Vendor, Subsystem Device.
Ovo zadnje dvoje zna biti ključno za ispravnu detekciju hw.
Također nebi bilo loše kad selektiraš pojedini da u donjem dijelu prikaže sve moguće detalje, kako je Gabriel napravio.
Stay tuned