Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 12.11.2012., 02:07   #4869
klem
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
Linkaj svoj profil, ovako naslijepo ne znam ti gear i build. Poison dart zaboravi, možda najgori primary trenutno (jedino je snake to the face runa kolko tolko OK), meni se za bears build odličan pokazao corpse spiders sa widowmaker runom za mana regen, a najviše trigerraju i fetish sycophante preko pasiva. Firebomb je dobar sa flash fire ili roll the bones runom, kao i plague of toads sa rain of toads runom.

Odličan utility spell koji puno pomaže grupi ti je i Hex, koji efektivno miče bilo kojega elita na par sekundi iz combata (za to vrijeme ne može napadati, a gubi i defenzivne sposobnosti - posebno bitan reflect za bearse, a puši i do 20% ekstra damagea sa drugom runom). Hex šljaka još na svim keywardenima, pa čak i na uber Kulleu, što puno puta ekipi spasi glavu od onih oneshot fireballova

Ja trenutno nabavljam zunimassa bootse i lifesteal skorn za svojega WDa (link), zasad zadovoljan sa buildom, radi 105k DPS na elite, uz povremene critove od 900k na istima.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/N.../hero/16021751

trenutno imam par itema za mf na sebi pa je dmg manji

mjenjam kroz određene periode primary skillove ali uvijek se vratim dartovima . Najveći dmg mi rade u odnosu na corpse spidere ili ghost bomb. Više mi odgovara mom načinu igranja . Međedi su mi njegov najbolji skill i od njih se nikad ne mičem . Jednostavno prebrutalni .
Hex ubacujem tu i tamo. Vrtim hex, soul harvest i fetish army. Sad kad si reko da hex radi na uber kulleu...hm sviđa mi se . Nisam to znao .

Ma ja ti ne kupujem ništa od ovih ostalih itema . Najćešće oružje kupim i to je to. Ostavim si ako dobijem štogod na dropu da ne mogu prodat a da mi je ok . Zato mi i lik izgleda ovak kak izgleda