View Single Post
Staro 11.11.2012., 23:26   #262
newyxX
Premium

newyxX's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova

Epska stvar!

Obožavam DayZ!
Odlicno.

Vec par dana igram s tvojim klanom i super su ljudi. Jucer smo se Murphs i ja za malo poubijali jer mi je ukrao auto(ne namjerno).
Uglavnom, danas je bio dosta napet dan. Spawnam se kraj auta, ghillie, M16A4 ACOG, coyote, M107, NV googles itd. Krenem na airfield. Parkiram ga u sumicu kraj hangara i odem do sjevernih baraka. Udem unutra. Nema nista. Izadem ispred kad boom! Pogodak iz DMR-a u prsa. Serem gace i nadam se da me ne pogodi i 2. put. Nekako sam se uspio izvuci do auta i pobjeci s airfielda. U meduvremenu me Murphs zove na Ts da se joinam k njima jer smo samo na 4 frendly likova i 2 [BeeR] lika. Ostavim auto pun loota negdje kodj Vybora i krenem se naci s Murphsom na SZ dio da stisnemo ova 2. Da skratim pricu stisnemo ih u neku malu sumu na zapadnoj strani i ubijemo ih tamo. Kupimo sav gear i krecemo prema Staryu. Dodemo u stary a ono ko da nam ga je bog poslao. Heli crash. 3 M107 i 1 M249 SAW.
Prebacujemo loot u auto dok je jedan nadgledao okolna brda. Taman kad smo prebacili spazimo netko se sulja na brdu iznad tentova u staryu. Navucem ja zombije na sebe dok ga drugi pokusavaju skinut. Na kraju se ispostavilo da se lik combat log-ao. -.-
newyxX je offline   Reply With Quote