View Single Post
Staro 11.11.2012., 21:07   #121
nex
Premium

nex's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
Planiram ga i ja uzeti, samo me zanima kakva je to shema s cijenama, u adm-u je 225 kn, a u vecini ostalih trgovina od 280-300 kn, u linksu cak 390 kn :konfjuzd:

http://www.nabava.net/trazilica.php?...=logitech+g400

Jel se radi o istom misu i zasto je osjetno jeftiniji u adm-u nego drugdje?
Ocito se netko u Linksu napio a mozda i nasmrkao bijeloga kad je sastavljao cijenik. Mis je jednak.

Citiraj:
Autor Necronomicon Pregled postova
Stoji mi kao rezerva uz Razer Imperatora kojeg moram koristit jer sam ga dobio na poklon od žene
Imas opravdan razlog za trazenje razvoda. Imperator je bolesno skup i ima jedan od dva najgora senzora (drugi bi bio onaj u SS Kinzu i stvarno je dobro pitanje koji je gori ) ikada ugradjena u gamerske miseve. Steta bacenih novaca.

Citiraj:
Nego je li itko kupio ovog abyssusa s ebay-a po ovoj niskoj cijeni?
To je koliko vidim neki mirror edition, je li to valja što ili su to kakvi defektni primjerci?
Cijena je tako niska zato sto je to mis sa azijskog trzista, vecina proizvodjaca periferija prodaje tamo neke modele po znacajno nizim cijenama.

Defektan primjerak Abyssusa je koliko ja znam nemoguce prepoznati: klasicna, mirror i LoL verzija sve imaju istu optiku i mehaniku. Takodjer nije stvar tako jednostavna da bi se moglo reci "stari Abyssus je sranje, novi je bolji pa gledaj po serijskom broju". Nope, cini se da Razer istovremeno proizvodi Abyssus sa dvije verzije firmwarea - defektnom i ispravljenom ili je u pitanju neki zajeb u proizvodnji koji se manifestira dok je Mujo na smjeni, a odsutan je kad radi Haso.

Na kraju ispada da se svodi na lutriju: ili ces dobiti Abyssusa sa odlicnim senzorom ili onog kojem ce kursom izvoditi ovakve i ovakve pizdarije.

Citiraj:
Autor Grobnik Pregled postova
G400 u ADM-u je 1800 dpi a u Linksu i drugim dućanima 3600 dpi.
I na ebay najmanja cijena 32$ za 1800 dpi.
1. Obje verzije G400 (starija sa angle snappingom i novija bez) su 3600 DPI.
2. Da na ADM-ovom sajtu i pise 1800 to ne bi bilo prvi put da trgovci ne znaju sto prodaju.
3. Ali na ADM-ovom sajtu pise 3600 DPI sto znaci da ti ne znas citati.
nex je offline   Reply With Quote