11.11.2012., 20:41
|
|
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Autor Bubba
Pozdrav svima,
ostao sam pomalo zacudjen kad sam skuzio da jednostavnog softvera koji je u stanju iscitati informacije iz nekog PCI repozitorija nema, uzeo sam svoje bugovite prste i nakucao ovo na linku ispod:
http://2.718281828459045235360287471...files/PCIID.7z (~215kb)
Aplikacija bi trebala biti kompatibilna sa svim NT-noidima (NT4 - Win8), ne zahtijeva nikakav dodatni lib (tipa .NET ili VC++) te koristi informacije iz ovog PCI repozitorija.
Bugove znam, postoje i ruzni su, ali ovo je bilo na brzinu napravljeno, ako zaista ispadne da nikome nije doslo iz dupeta u glavu da napravi ovakvo sto, treba mi jos par sati da dovedem to cudo u korisno stanje.
Pa ako se netko da malo isprobavati i igrati s ovime, pogotovo ako netko ima masinu bez ijednog drivera, mozda mozemo napraviti zgodnu pricu (vec je slozeno automatsko preuzimanje nove PCI ID liste, bla bla bla...).
|
Svaka čast. Čisto i pregledno, samo imam jedan prigovor: Ne da se povećati, tako da ne možeš do kraja vidjeti stvarno HW ime ako je dugačko. No, who cares. Bitno da znaš odakle krenuti.
Inače fantastična stvar, brza i prosta k'o pasulj. Ne znam o kojim bugovima pričaš jer nisam primijetio problem.

|