View Single Post
Staro 11.11.2012., 18:44   #10546
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
naj mi Heat bas davati za usporedbu...... . filmcica kojeg jos izdizu gore dvije glumacke ljudine .

krivo smo se skroz skopcali. napisao sam ti zasto vjerovatno onakva reakcija, i ja se slazem. ponavljam, sada, tj negdje od 28 tjedana kasnije su zombiji aktualni. bilo kao trash, kao nekakav horor ili parodija, aktualno je. tako i ovaj film, i niti traga o inovativnosti. vise kako rekoh ce mi film biti iritantan kao i svemoguca saga, jer su osobno meni vampiri i zombiji itekako zahvalna tematika........ ovo za svrsavanje sam malo ja krivo pokopcao, ostalo mi od nekog drugog filma koji uopce nije na ovu tematiku, my bed, isprike.

kako bilo, ako se ja sjetim ili ti kada izade ovaj film, mozda nastavimo raspravu. zasada neka ostane na ovome, razumijem i sto ti zelis reci i apsolutno se slazem, ali i covjeka s kojim se ja slazem da nije nista novo. tj, da ce film biti dosao-prosao, skoro pa zali boze vremena i trake na koju se snimio.......... dao bog da grijesim, jer vec dugo nije bilo postenije parodije/trasha/komedije, takve filmove gledam sa smajlom od uha do uha .

sada sam se bas sjetio jednog kojeg svako malo pogledam (imaju CRO titlovi btw, jer su neohodni): The Haunted Copshop. e, ako bude pola od ovog filma, ja cu biti zadovoljan.

Burko je offline   Reply With Quote