Citiraj:
Autor fanATIk
Ajd i ti ga sad... Kritiziraš tu a pratiš The Walking Dead. Koji ne da ima nelogičnosti u sebi nego je ono, brain damage. Što si i sam rekao u drugoj temi.
I prije 10 godina su se snimali filmovi o zobijima. Baci oko. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_zombie_films
Meni je glup bio sarkastičan komentar o novom i nevidjenom, jebote, film o zombijima. Film ili valja ili ne valja, samo je to bitno.
|
ne, ne. nisam ja uopce na ovo aludirao. cisto sam i napisao, imamo masu zombi materijala jer je to danas aktualno. vecina je smece, mali postotak je uber smece i mali postotak je kvaliteta. samo to sam htio reci, da razumijem sto je prvobitno pokrenulo raspravu ( Jos jedan novi i inovativan film, sa dosad nevidjenom temom - zombijima

).
naravno da cu ga pogledati i ja, ali necu svrsavati na trailer ili cekati na film napaljen ko' gladan komad kruha. i iskreno se uopce ne nadam necemu WAU, sto vec vidim da se ovdje vec svrsava na trailer (i to me iskreno malo smeta, jer su ljudi sposobni izdic na nevidene visine realno - sranje). no odlazimo od tematike, svatko neka gleda sto zeli pobogu, samo sam htio reci da razumijem sto je covjek napisao gore sa "jos jedan "novi i inovativan" film"), i covjek je rekao istinu. that all........
EDIT.
Citiraj:
Autor Lud76
Ide u tom smjeru, eto ti gore trailer za Warm Bodies 
|
a, sad sam tek pogledao trailer. apsolutno ce film biti bla, ali bas bas nista posebno. jedino sto me zanima hoce li film vuci na komediju/parodiju, ili ce to biti kakti za ozbiljno to pretvaranje, i ljubav i ostatak........ jer ako ovo drugo bude i ako bude vuklo na tu nekakvu romaticno orijentiranu publiku, onda ultra fuj. onda ce ovaj film biti jedan od rijetkih koji ce dozivjeti STOP, a da ne ide odjavna spica.