Citiraj:
Autor SrKi
ja sam se zajebao i nisam znao da imas 45 dana od kad narucis da prijavis da ti nije doslo. proslo je 60 dana i sad kurcina, vise mi se seller ne javlja, ne mogu prijaviti ebayu, ne znam sto da radim. radi se o 40$.
|
Kao što Nino napisa nažalost ništa. Očito da je neka lopina dok se ne javlja jer je vidio da je prošao rok do kada si ga mogao stisnuti.
Jedan ružan ali efikasan način da pokušaš doći do svojih teško stečenih novaca je da naručiš od njega ponovo (ako još prodaje taj item i nije s trackingom) i kad dođe digneš dispute, a poslije ne zaboravi i claim pa ti on vrati novac, a ti dobiješ ono što si trebao dobiti prije i još mu zadimiš negativan feedback iako će to vjerovatno utjecati da isti neće više slati za HR ali dok se tako ponaša nije ni bitan.
Ja sam sve iz devetog mjeseca što nije došlo "očistio" tako da sam prodavačima ljubazno dao do znanja da item nije došao i da biraju između refunda i dispute pa su svi radije izabrali ovo prvo. Kao što sam napisao prije jedini item koji mi je došao nakon refunda ponovo sam kupio i naglasio prodavaču da ga ne šalje pošto je prije naručeni stigao na što sam dobio jako ljubaznu zahvalu.