View Single Post
Staro 10.11.2012., 16:08   #1
dodo99
Registered User

Datum registracije: Aug 2008
TV LCD Samsung LE40 B530P7

Pozdrav svima

Imam jedan problem sa ovim Tv prijemnikom pa bih molio one koji nešto znaju da mi odgovore.

Volio bih znati tko u Osijeku radi SERVIS ovih televizora jer mi nemamo ovlašteni Samsungov servis koko sam čuo.
Ako netko zna dobar i povoljan servis ili majstora koji izlazi na teren i vrši popravke molio bih ime i broj telefona za kontakt.

Problem u televizoru je u sljedećem:
Upalim ga bez problema , sa daljinskim ( baterije su ispravne ) i to je sve dalje više ne radi niti jedna funkcija ( ne mogu niti prebaciti program niti ga pojačati/utišati , niti prebaciti na korištenje nekog drugog uređaja ) .

Uspijem sa tipkama sa strane TVa prebaciti na opciju SOURCE i izabrati ili TV , ili Satelit ili video ili HDMI isve to radi 2-3 minute i onda TV sam počme prebacivati sve te opcije i nikako da stane na jednoj . Sa tim dugmićima sa strane također ne mogu niti pojačati ili utišati TV.

Zanima me što je riknilo ??? Koliko bi koštao taj dio ??? I na kraju kolika je ukupna cifra ???
Nedavno sam nosio LCD monitor u servis i za promjenu 2 elektrolita ( koji su koštali oko 30 kuna zajedno ) platio sam račun 198 kuna . Sat rada je utrošeno po cijeni 120 kuna a ostalo je PDV.

poz...
dodo99 je offline   Reply With Quote