Citiraj:
Autor potemkin.hr
Iskreno, relativno mršavo 
Jedan brzi act1 run na MP3 iznimno 100k, puno više zaradim prodajom inferno esenci. Stack od 200 komada ide po preko 200k golda, tako da po runu-2 realno pospravim u džep koji 300k od gold dropa i esenci.
Samo branje golda se ne isplati, ali uz branje plavih se lijepo nadopuni...
|
aj šta kukate, da meni barem pada 2000 u komadu, ja sam još uvijek na 300-400 novčića, night mare ali uskoro krećem na hell s wizardom igram sad on mi je zadnji na night mare težini, barbar dh monk wd već prešli noćnu moru, jedva čekam taj hell jer sam siguran da će mi padat osjetno bolji itemi, i golda će bit sigurno osjetno više. do sada su mi pala 3-4 legendarya, i svi više manje šit. ona neka kruna kralja leorica, pa neki mač blesavi, neke stinky hlače za dh uglavnom sve gluposti koje sam vrlo brzo prodao.
Citiraj:
Autor fler
Super, možemo očekivati da je izbace već negdje 2016.
|
s nestrpljenjem to očekujem, a do tada ima da se dobro nafarmam orginalnom verzijom. i to je ok politika, izbaciš original, i onda napraviš 3-4 godine pauze pa expanziju. bolje da se malo načekamo, i da ekspanzija bude na razini originala ili još i bolja, nego da nam izbace nastavak što prije pa da svi budemo razočarani. ja sam bio lud od čekanja diabla 3, al sad kad je vani mogu i 5 godina čekat ekspanziju, jer u tom vremenu ima da se naigram pošteno originalom.