View Single Post
Staro 09.11.2012., 11:44   #1680
Lurker
Registered User
Moj komp

Lurker's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
ufff..puno odgovoa i puno hvala!

dakle opcija 3. konfa koju on ima stara je tocno 7 godina. neka stara unaprijed slozena masina iz vemil-a koja je bila pristojne cijene.

zasto win7? e to nemoj mene pitati. bio sam tamo pod prisilom kada je cuo da sam sebi to instalirao i nisam imao izbora. i eto, sad je zapeo na tome i nemre se pomaknut.

disk je SATA. i to u odlicnom stanju posto tocno takav i ja imam u svom kompu i jos uvijek radi (nakon 7 godina) naravno, pokoji bad sector ali nista sto se ne moze rijesiti.

naravno, jos HDD, napajanje i grafa nebi skodilo ali mislio sam ovo cisto kao dobar pocetak i nesto sto je nadogradivo s vremenom. Zato sam i uzeo SATA 3.0 maticnu koja ima i usb 3.0. ako ima neka sa slabijim cipsetom a podrzava navedeno naravno da bih pristao, ovo je bila najjeftinija takva u linksu u kojem sam gledao.

i pitanje, dali da se ide na 1x4GB ili na 2x2GB cisto radi kvarova nakon garancije i rada u dual chanelu?

cheers!!

i da, dodatno pitanje. Ne znam dali mi se samo cini ili ova maticna u 3. konfi koju si predlozio nema PIC-E?

Zadnje izmijenjeno od: Lurker. 09.11.2012. u 11:54.
Lurker je offline   Reply With Quote