View Single Post
Staro 08.11.2012., 08:05   #250
Mylo
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2008
Evo uredio "moj komp"...a šta se tiče skidanja paste, stavio sam pastu nanovo, iz razloga ako već mjenjam matičnu da stavim i novu pastu nakon godinu dana...malo sam propuhao hladnjak CPUa koji je imao dosta prašine, i sa malo acetona i gumice maknuo pastu na procu i na hladnjaku, stavio na sredinu jednu rižu paste i montirao.

Istina, par puta sam skidao hladnjak jer je taj serijski 1155 hladnjak i sistem montaže meni osobno krajnje retardiran...u uputstvima stare matične je pisalo da se zakrene one jeftine plastične kapice kad se stisne do kraja, a u uputstvu nove matične samo piše da se stisne dok ne napravi klik...

Probao sam na ruku i hladnjak se čvrsto drži, kad se pogleda matična od ispod vide se da su sva 4 pina izašla do kraja pa vjerujem da sam dobro stavio hladnjak...

Ali ta oscilacija od 36 stupnjeva mirno do 75 pod opterećenjem je too much, pogotovo sad kad ima dodatni ventilator koji vuče zrak van, a komp je na podu i nije blizu ničemu šta grije...

Izgleda da ću morat danas opet to stavljat...prošli put sam stavljao na prst, najlon preko i razmazao po procu...ovo sa rižom mi baš i nije uspjelo izgleda
Mylo je offline   Reply With Quote