Citiraj:
Autor 6Finger
Sta kazete na ovu soluciju 11 $
ili je ipak velika razlika između ove i oned od 20 $ pa da idem na neku od tih..?
|
Zavisi zbog čega ti lampa treba. Ako hoćeš mnogo svjetlosti biraj onu koja ima T6 diodu i punjivu bateriju. One koje koriste 3 x AAA u pravilu imaju loše riješen sklop u koje se umeću pa gubi kontakt ili se vremenom slomi.
Imaš dvije osnovne verzije koje su prisutne. Jedna je takozvana X2000 kojoj se snop može zumirati i ona gdje snop u sredini ima jaki uski throw dok je sa strane široki flood.
Jedan od najljepših primjeraka zoomable lampi je
ova jer koristi T6 diodu i ima krasan širok i veoma svjetao snop dok se sužavanjem snaga snopa povećeva dok se na kraju ne vidi kvadrat tj. samo obris diode. Mana broj jedan zbog koje je ne bi trebalo uzimati je što se jako grije na najačem modu i trebalo bi je koristiti na slabijem ako se ne planira koristii dulje od par minuta. Rješenje koje je skuplje, veće i teže je takva lampa u koju idu dvije baterije jer ima veću masu i površinu pa bolje odvodi toplinu i to je
ova s tim da potražite samo lampu, a baterije i punjač kupite odvojeno pošto ovo što dolazi u paketu nije dobro tj. baterije nisu zaštićene, a sam punjač mora imati adapter koji se obično klima u našim utičnicama.
Od lampi kod kojih se širina snopa ne može regulirati jedan od najboljih izbora je
ova jer ima jako moćan, a ne preuzak throw i dovoljno jak flood. Ova koju sam naveo spada među najeftinije pa ako vam se daje nešto više novca za kvaliteniju ukucajte C8 T6 flashlight i dobit ćete brdo raznih proizvođača tako da kod nekih cijena ide i preko 20 dolara. Uglavnom izgled lampe je uvijek isti, dolaze u pravilu s 5 modova, dok ove skuplje imaju memoriju tj. kad je slijedeći put uključiš pamti na kojem je modu isključena.
Još jedna veoma lijepa i po meni odlično izrađena lampa je
ova ima iste karakteristike kao i C8 navedena prije s tim što je throw još jači i malo uži ali je prsten glave i tijelo napravljeno od kvalitetnog inoxa, a sama kvaliteta izrade u ruci ulijeva povjerenje.
To bi bilo između brojnih lampi koje posjedujem i koje sam isprobao, a što se tiče punjača ne uzimajte one s oprugom koja se nateže i adapterom za naše utičnice već uzmite
ovakav , a punjive baterije
ovakve ili neke druge ali obavezno da piše protected.