View Single Post
Staro 05.11.2012., 18:17   #13
Bigdaddy
Home of The Brave PCE :))
Moj komp

Bigdaddy's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Pozdrav, jako slican problem je bio kod mog kolege ista shema laptop se samo ugasi ali kod njega je bilo da se gasio pri bilo kojem intezivnijem radu laptopa, isto tako prvo sumnja na windowse pa smo krenuli na format i reinstalaciju ali nazalost nije uspio izdrzat do kraja instalacije nego se gasio tak da smo bili nigdje. Onda nam se hard ucinio sumnjiv pa smo skinuli sa stranice proizvođača harda njihov bootabilni alat i sa njim uradili low-level format gdje je prepozano neke greske u hardu ali i uspio 'popravit' i nakon toga instalacija prosla bez problema i dan danas nakon vise od godinu dana radi normalno. Eto ako nemate nekih bitnih podatak ili imate gdje preabcit probajte sa tim nemate kaj izgubit jedino ako kolege koji imaju puno vise iskustva i znanja od mene vele da to nema veze sa vezom onda ni nemojte trosit vrijeme bezveze.

EDIT: da ne pisem drugi post laptop je HP ali nije isti model ja ti samo toplo preporucam da to ipak probas napravit ni njegov nije mogel izdrzat u nicem predugo a velim ti nemas kaj izgubit osim jedog CD-a.

Zadnje izmijenjeno od: Bigdaddy. 06.11.2012. u 07:00.
Bigdaddy je offline   Reply With Quote