View Single Post
Staro 05.11.2012., 09:15   #246
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Apsolutno se slažem s tobom....nemoj lajat bezveze.....U ugovoru koji sam potpisao nema apsolutno ni jedne riječi o tom produženju i obaveznom potpisivanju svake dvije godine......Ne misliš valjda da trebam pet mjeseci guglat da nađem sve skrivene činjenice u vezi onoga kaj treba pisati u ugovoru koji se potpisuje? (retoričko pitanje, nemoraš odgovarati)

Ne trebaš guglat, samo pročitat detaljno UVJETE (ne prednju stranicu ugovora ) akcije i tarife koje si trebao dobiti kad si potpisao ugovor. Ja jesam i imam to, a i rekoh ti da sam potpisivao isti ugovor u to vrijeme i em sam to dobio napismeno u uvjetima, em me je prijatelj koji radi u vip-u uputio na taj dio kad sam dogovarao mobitel i potpisivanje novog ugovora. Uostalom, ako si tako dugo u vipu kako tvrdiš, znao bi da je i taj put, kao i svaki put do sada, takva 'velika' pogodnost vrijedila isključivo ako produžuješ na 24mj pod uvjetom ne mijenjanja tarife i tarifnih opcija (imao sam 6 godina stari Vip 0 - 0.10kn prema vip mreži bez limita minuta i bez uspostave poziva, a ta tarifna opcija je postojala samo 2 godine).
I tak...
Point je da treba čitat što se i kada se potpisuje....